subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona – Najava utakmica i predlozi za klađenje

➡️ Liga Šampiona
🇪🇸 18:45 Real Madrid – Union Berlin D2+ (1.53)/ na manji ulog DI1+&2+ (1.85)

Real će pokušati od samog starta da nametne svoju igru i postigne gol što pre. Na poslednjih 68 domaćih utakmica u Ligi Šampiona, samo jednom nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika, što je impresivan učinak. Na drugoj strani, odbrana Union Berlina biće pod pritiskom, pogotovo zbog velikog zadatka kojeg imaju. Real je trenutno u odličnoj formi, na 5 odigranih ligaških mečeva, prikupuli su maksimalan broj bodova. Očekujemo dominaciju Španskog tima i tipujemo da će postići 2+ golova na meču. Takođe, predlažemo na manji ulog tip DI1+&2+. Srećno!

➡️ Liga Šampiona
🇹🇷 18:45 Galatasaray – FC Kopenhagen 1X&2-5 (1.55)/ D2+ (1.66)

Trenutna forma Galatasaraya je odlična. Ostvarili su pobedu na poslednjih 6 takmičarskih utakmica. Ujedno napad je dobro funkcionisao na tim mečevima, jer su postigli 15 golova. Na drugoj strani Kopenhagenu ligaški deo ide odlično, međutim u Evropi se ne snalaze baš najbolje. Prošle sezone, izgubili su sva gostovanja u Evropi. Ako gledamo mečeve odigrane u Turskoj, takođe su se vraćali praznih ruku. Galatasaray će pokušati uz pomoć domaćeg terena i 12. igrača svojih navijača, da ostvari važnu pobedu. Ispratićemo napadačku formu Galatasaraya, samim tim igramo sigurniju varijantu 1X&2-5, kao i tip D2+. Srećno!

➡️ Liga Šampiona
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:00 Arsenal – PSV na manji ulog G1+ (1.60)

Nikako ne treba potceniti PSV koji je u odličnoj formi. Trenutno su bez poraza ove sezone u svim takmičenjima. Ofanzivni deo tima odlično obavlja svoj zadatak. Na 9 odigranih utakmica, postigli su 28 golova. Posebno napadač Luuk de Jong koji je u skoro svakom dosadašnjem meču postigao bar 1 gol. Arsenal je favorit svakako, ali PSV se neće tako lako predati u Londonu. Naprotiv, putuje kako bi napravio probleme Arsenalu. S obzirom da su motivisani i da trenutno na svim frontovima funkcionišu, predlažemo tip gost postiže gol G1+ na manji ulog. Srećno!

➡️ Liga Šampiona
🇵🇹 21:00 Benfica – Red Bull Salzburg D2+ (1.50)/ na manji ulog DI1+&2+ (1.80)

Razlog tipa je odlična forma Benfice, kao i napad. Na 5 odigranih utakmica u ligi postigli su na svakom meču bar 2 gola. Na domaćem terenu, još uvek nisu primili gol na 3 odigrana meča. U poređenju sa prošlom godinom, Benfica je stekla veliko iskustvo. Prvi meč u Ligi Šampiona na domaćem terenu je vrlo važan. Samim tim očekujem dominantanog domaćina koji će krenuti ofanzivno od samog starta. Ako na to dodamo i činjenicu da je Salzburg primio bar 1 gol na svako odigrano gostovanje u Ligi Šampiona. Samim tim igramo tip D2+, kao i na manji ulog DI1+&2+. Srećno!

➡️ Liga Šampiona
🇵🇹 21:00 Braga – Napoli na manji ulog GG (1.75)

Sastaju se dve ofanzivne ekipe. Braga se našla u teškoj grupi, samim tim svaki prikupljeni bod na domaćem terenu je vrlo važan. Postigli su bar 1 gol na svakom odigranom meču do sada. Na drugoj strani, Napoli je na poslednja 2 ligaška meča, pokvario formu. Izgubili su od Lazia, kao i remi sa Genovom. Iako je Napoli favorit da ostvari 3 boda, pokazali su nesigurnost u odbrani, tako da GG u ovom meču nije loša opcija na manji ulog. Srećno!

➡️ Liga Šampiona
🇩🇪 21:00 Bayern Munchen – Manchester United na manji ulog Harry Kane postiže gol (1.66)

Harry Kane je odlično započeo svoje novo poglavlje. U Bayernu je pristigao tokom prelaznog roka. Na odigranih 4 mečeva do sada, postigao je 4 golova. S obzirom da im u goste dolazi Man. United, biće posebno motivisan. Man. United nije u dobroj formi, 3 od ukupno 4 odigranih mečeva ove sezone su izgubili. U proseku su primali 2 gola po utakmici. S obzirom da je odbrana đavola vrlo nestabilna, vredi probati ovaj tip na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje