subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 20. Septembar

Meč za koji smatramo da bi mogao da bude tesan i neivezstan. Članak otvarati do 13:00.

Juče nismo uspeli da stignemo na mečeve iz Sent Tropea, a nekako im je turnir propao, jer su one najjače francuske face ili predale ili odustale od turnira. Meč koji mi danas pratimo odigraće Ukrajinac Oleksej Krith i Sebastijan Ofner. Kladionice su za favorita postavile Ofnera sa kvotom 1.42 dok je margina za gemove postavljena na 22.5.

Čudno je što Ofner ne igra u Austriji gde nije propustao turnire. On je ovde postavljen za drugog nosioca. Juče je odigrao svoj prvi meč i dobio relativno lako. Bilo je tu uspona i padova u skladu sa njegovim potencijalom. Prosto, takav je igrač i zato je tu gde jeste. U globalu jako zahvalan igrač koji spada u takzvane overaše. Konkretno, ove sezone je 10 puta je postavljen za nosioca na čelendzerima i devet puta je ispoštovao da mu jedan od prva tri meča na turniru ode u over. S obzirom da smo propustili prvi meč (što je na kraju bilo dobro po nas) danas krećemo od prvog kruga.

Ukrajinac je u dobrom ritmu. U seriji je od pet pobeda i to raduje. Pobedio je oba meča u Dejvis kupu, nakon toga ovde igrao kvalifikacije i u prvoj rundi savladao uvek nezgodnog Imera.

Predlog za kladjenje: 21.5+ 1.71 / krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-4 3-6 4-6 +710

16:30 Serundolo – Ugo Karbelji 21.5+ 1.83 Soker Krug 2 / Ulog 2000 dinara

Rezultat: 6-7 6-3 2-6 + 660

U najavi jučerasnjih mečeva nagovestili smo da će ovo biti propast turnir za favorite i bili u pravu. Ono što nismo mogli da previdimo jeste da će favoriti odigrati tako jadno da to nije vredno pomena. Barioš Vera kao domaći teniser je bio ponuđen kao favorit sa kvotom 1.20 i brat je osvojio samo dva gema, a nešto slično se desilo i Alehandru Tabilu koji je izgubio od Amerikanca Bojera 380. tenisera na svetu . Komesana je jadva dobio Sakamota sa kvotom 1.20, Bagnis takođe kao favorit sa 1.13 dobija jedva u tri seta. Jednom rečju haos od rezultata.

I naš današnji akter meča Serundolo je imao jako zanimljiv meč. Sve što je napisano u jučerašnjoj najavi bilo je tačno, samo što protivnik to ne zna da iskoristi. Nesretni Durasović je poveo sa 3:0 i onda dozvolio sebi da izgubi četiri servisa za redom. I sa tako lošom igrom Durasović je imao milion šansi da ovo produži, da zakomplikuje, ali džaba kad je neznalica.

Serundolo ne izgleda dobro to je jasno kao dan. Ona povreda iz Bolivije je i dalje tu i danas će biti pravog testa, jer je Karbelji igrač koji igra duge poene pa će povreda biti testirana.

Ova dvojica se dobro poznaju. Igrali su šest puta i nerešeno je. Nama je bitno da su sva tri meča sa čelendzera rešena u tri seta. Neka tako bude i danas.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje