četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Trener Chelsea daje odmor starterima

Vezista Chelsea – Mateo Kovačić pozitivan je na koronavorus i trenutno je u karantinu, otkrio je menadžer Plavaca – Thomas Tuchel.

Hrvat je upravo nastavio sa treninzima posle šest nedelja izostanka zbog povrede, a sreća mu je ponovo okrenula leđa. Šampion Evrope je i bez povređenog N’Gola Kantea, a Tuhel je priznao da će za sutrašnje gostovanje Zenitu dati oduška ostalim starterima. Chelsea je već obezbedio plasman u narednu fazu, a sutrašnji mečevi će odlučiti da li će ekipa završiti na prvom ili drugom mestu u grupi „H”.

Mateo je juče trenirao sa velikim osmehom, ali je tada bio pozitivan na korona virus i sada je izolovan. To je veliko razočarenje za njega lično i za sve nas. Ali to je sada realnost, tako da moramo biti spremni da se prilagodimo. i obezbediti zdravlje ljudi.

Ovaj meč je dobra šansa da se nekim igračima da predah i, što je još važnije, da se daju drugima kojima je potrebno više posla, minuta i ritma.

Čak i ako napravimo promene, pripremićemo tim za pobedu. Ostaćemo pozitivni i nećemo dozvoliti da na naše raspoloženje utiču okolnosti koje ne možemo da kontrolišemo – izjavio je nemački stručnjak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje