petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

LIGE SU POČELE! Favoriti se istakli prvog dana ligaških turnira

Takmičenje u Super i Prvim ligama za sezonu 2020/21 započeto je prvim ligaškim turnirima. Zrenjanin je ugostio muškarce iz Super i Prve lige, u novosadskom Spensu igrao se ženski elitni rang, a u Bečeju ženska Prva liga.

Dugo su stonoteniseri domaćih klubova čekali na početak ligaških takmičenja, a prelepa stonoteniska slika poslata je danas kada se na tri lokacije u jednom danu odigralo čak 46 mečeva (dva su odložena).

Drugog dana turnira (nedelja) biće odigrano još po dva kola u svim ligama.

Naš portal za sada ima isključivo konačne rezultate mečeva, bez zapisnika i detaljnih rezultata po partijama, tako da nismo u mogućnosti da analiziramo pojedinačne partije.

Super liga za muškarce

Favoriti pojačani stranim igračima pokazali su kvalitet prvog dana turnira u Zrenjaninu. Dva od dva imaju domaćin Banat, Crvena zvezda, niški Železničar i beogradski Partizan.

Još jedna zrenjaninska ekipa, Stenes, ima skor 1:1, kao i tim Požarevca. Prošlogodišnji učesnici plej-ofa, igrači Spartak Infostuda iz Subotice takođe su uz pobedu pretrpeli i poraz, a isti učinak ima i zemunski Taurunum.

Novosadski Radnički je u oba današnja susreta poražen nakon dublova, a skor 0:2 imaju i TSC, Temerin Ferocoop i Ada.

1. kolo

2. kolo

Tabela

Super liga za žene

Detalj sa turnira u Novom Sadu.

Bez premca u novosadskom Spensu bile su igračice niškog Josip Kolumba koje su sa dve ekspresne pobede izbile na čelo tabele posle prvog dana takmičenja. Odmah za petama su im Panonija i Novi Sad koji su takođe slavili u po dva navrata.

Čak šest ekipa imalo je polovičan učinak, a u pitanju su Flip, Domboš, Vršac, TSC, Čoka i Senta.

Bez pobede na startu elitnog ranga su NS 2011, Unirea i Crvena zvezda i oni su trenutno na začelju tabele.

1. kolo

2. kolo

Tabela

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje