subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Londonski klub doveo talentovanog levog beka

Engleski premierligaš – Brentford predstavio je svoje prvo letnje pojačanje, a u pitanju je škotski reprezentativac – Aron Hiki.

Hiki ima samo 20 godina, igra na poziciji levog beka (može da odigra i na suprotnoj strani terena), a stigao je u transferu vrednom 16.500.000 eura (dodatnih 5 miliona eura kroz bonuse) iz redova italijanskog tima, Bolonje. Perspektivni defanzivac je sa upravom londonskog kluba potpisao ugovor do leta 2026. godine.

 

„Aron je redak primer u današnjem fudbalu, pošto jednako dobro igra sa obe noge.Tehnički je veoma potkovan i dobro se snalazi sa loptom na malom prostoru. On je ofanzivan bek i veoma je kreativan. Pritom, dve sezone proveo je u Italiji, te je dobar i u fazi odbrane. Ima prostora za napredak i radujemo se što će biti sa nama kako bi mogli da budemo deo njegovog igračkog napretka“, rekao je trener ekipe – Tomas Frank.

Hiki je u predhodne dve godine nosio dres Bolonje, za koju je na 48 odigranih utakmica uspeo da postigne 5 pogodaka i ostvari jednu asistenciju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje