ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Rems – San Francisko 49ers – Najava meča

Finale NFC konferencije donosi duel divizijskih rivala iz zapadne divizije. Los Anđeles Remsi će na svom terenu ugostiti San Francisko 49erse.

Prema kladionicama Remsi su favoriti sa kvotom 1,55 dok je margina za poene postavljena na 45,5.

I jedni i drugi su imali blago rečeno traumatične mečeve. Remsi su umalo izgubili dobijen meč protiv Tampa Bej Bakanirsa. Tri četvrtine Remsi su imali potpunu dominaciju nad Bakanirsima, a onda je usledio set samodestruktivnih poteza koje su Bakanirsi iskoristili i vratili se u meč.

Manje od minuta je Bakanirse delio od produžetka i vrlo verovatno pobede, ali Metju Staford je bacio jednu bombu, Kuper Kap je uhvatio i kiker je rešio posao. Staford je pokazao zašto su ga doveli da zameni Gofa i čini se da je to pravi potez.

Sa druge strane San Francisko je u ledenoj tundri Grin Beja dobio u gostima. Jako teška pobeda u jako teškim uslovima. Napad San Franciska nije postojao, ali specijalni tim je odradio posao i na kraju pobeda je otišla San Francisku.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Jel znate za onu sportsku floskulu kada kažu da je teško pobediti isti tim dva puta u jednoj sezoni? San Francisko je dobio dva puta više i može se reći da baš ne odgovaraju Remsima, jer je San Francisko dobio poslednjih 5-6 utakmica.

Mi iskreno ne verujemo da mogu dobiti i ovaj meč, jer mnogo bi bilo da ih dobiju tri puta u nizu, a i na startu sezone smo rekli da će Remsi igrati u velikom finalu. Postoje i određene teorije zavere vezano za Remse, jer se veliko finale igra upravo na njihovom stadionu.

I ovde ćemo se opredeliti za dva igrača, oba iz San Franciska:

1) Džordž Kitl više od 52,5 uhvaćenih jardi 1,85
2) Elajdža Mičel 72,5 istrčanih jardi 1,85

Oba igrača su iz redova San Franciska i gotovo sigurno obojica će imati veliku produkciju na ovu utakmicu.

Krenućemo od drugog. Elajdža Mičel je broj jedan trkač tima, a sa vremena na vreme iskoči i Dibo Semjel da ponese loptu. Ofanzivna linija San Franciska je odlična, te šeme blokiranja sa Trentom Vilijamsom, Kitlo i Juščekom su brutalne i ovaj će sigurn imati dosta lopti.

Kitla igramo. jer se očekuje da više hvata. Ne postoji igrač u Remsima koji može da čuva Kitla jedan na jedan. Remzi će biti zadužen verovatno za Ajuka, ili Samjela, a ovaj će biti sam.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.49ers.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje