subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Loša forma Kecmanovića, ponovo poraz na startu turnira

Srpski teniser Miomir Kecmanović nastavlja da se muči sa formom i rezultatima. Na Australijan openu je pokazao pun svoj potencijal i kako može da igra. Očekivalo se da će to biti pravi pokretač za nastavak sezone, a desilo se sasvim suprotno. Kecmanović je nakon Australije ispao u prvom kolu Delrej Biča, a nakon toga u prvom kolu Las Kabosa. Ovoga puta koban po Kecmanovića je bio Australijanac Rinki Hiđikata koji je slavio sa 2:0, po setovima 6:3 7:6 (7:2).

Mnogo šansi je propustio Kecmanović u ovom duelu. Prvi set je bio za zaborav, jer je u tri navrata ispustio svoj servis, a napravio je samo jedan brejk. Srljao je iz greške u grešku i sa druge strane Hiđikata je trebao samo da bude strpljiv i skuplja poene.

U drugom setu malo drugačija slika. Kecmanović maksimalno pritiska servis Hiđikate i pravi tri brejka. Na njegovu žalost i sam je nastavio da se muči sa servisom pa je Hiđikata uspevao da se vrati. Otišlo se u taj brejk u kojem je Hiđikata imao psihološku prednost, pa je taj deo igre dobio rezultatom 7:2.

Hiđikata će u narednoj rundi igrati protiv Aleksandra Kovačevića.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje