četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LŠ: Bayern je u Plzen otputovao sa samo 17 igrača

Bayern će u sredu u meču Lige šampiona protiv Viktorije Plzen pokušati da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona sa smanjenim sastavom od 17 igrača.

Kapiten Manuel Nojer ima problem sa ramenom, a Matthijs de Ligt , Alfonso Davies i Serge Gnabri su danas propustili trening zbog povreda i neće putovati sa timom.

Vezista Džamal ​​Musijala je pozitivan na korona virus, dok su Lukas Hernades i Buna Sar već neko vreme isključeni.

Dobra vest je da se Tomas Miler i Džošua Kimih vraćaju iz COVID-19 nakon što su propustili prošlonedeljnu pobedu na domaćem terenu nad Česima od 5-0.

U Češku putuje samo 15 spoljnih igrača i dva golmana , a Sven Ulrajh će zameniti Nojera na golu Bavaraca. Trener Julian Nagelsmann će napraviti dosta promena u timu, a među mogućim starterima će biti tinejdžer Matis Tel.

Tell može da počne meč. On je mlad i talentovan igrač. Igramo svaka tri dana. Zato moramo da gledamo i na naredni meč kada je u pitanju startnih 11„, rekao je Nagelsman za novinare pre meča. konferencija.

Nagelsman je dodao da ima puno poverenje u Ulrajha i rekao da Nojer ima ozbiljne bolove u ramenu.

„Manuel nije hteo da igra jer je bol u ramenu prejak. Moraćemo da sačekamo da vidimo da li će biti na raspolaganju za meč Bundeslige u nedelju“, rekao je trener.

Bajern nije primio gol u prve tri utakmice Lige šampiona ove sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje