utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Manarino i Milman u finalu Nur Sultana

Francuski teniser Adrijan Manarino plasirao se u finale turnira u Astani. Manarino je u polufinalu savladao Finca Emila Rosuvorija rezultatom 2:0, po setovima 7:5 6:2.

Francuz je nastavio sa sjajnim partijama još iz Kelna. U današnjem meču je dominirao u svakom segmentu igre. Ključ pobede je svakako bio prvi set koji se prelomio u samom finišu. Bio je to izjednačen meč sve to 12. gema kada je Manarino napravio brejk i osvojio set.

Gubitak prvog seta je uticao na igru Rosuvorija u nastavku. Igra Finca je pala, a Manarino je to iskoristio, jer je već u prvom gemu došao do brejka. Tu je bilo sve gotovo, a Manarino je do kraja meča napravio još jedan brejk za sigurnih 6:2.

Manarino će za titulu igrati protiv Australijanca Džona Milmana koji je u prvom polufinalu savladao Amerikanca Frensisa Tiafoa rezultatom 2:1, po setovima 3:6 6:4 6:4.

Manarino i Milman se do sada igrali dva puta i oba puta je pobedio Milman. Biće to duel dva igrača koji se ne mogu pohvaliti igrama u finalima, jer Manarino ima 1-8, a Milman 0-2.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje