subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

„Manji“ milionski transferi iz zimskog prelaznog roka (deseti deo)

Ovim, desetim delom, obeležićemo jednu celinu vezanu za transfere koji su obeležili ovaj prelazni rok, te se nadamo da smo vam ispisali dovoljno korisnih informacija, bilo za vaše tikete, ili za vašu želju da saznate što više.

Dvadesettrogodišnji Kelvin poslat je na pozajmicu u brazilski Vasko da Gama, a u Porto će se vratiti krajem decembra ove godine.

Jahmir Hyka više nije član švajcarskog Lucerna, te je za nama nepoznatu sumu novca prešao u američki San Jose Earthquakes.

Giannis Maniatis nije produžio ugovor sa Olimpijakosom, te će u narednom periodu biti u potrazi za novim klubom.

Simon Thern je iz holandskog Herenvena poslat na pozajmicu u švedsku AIK Solnu, gde će biti do kraja novembra ove godine.

Gino van Kessel je pojačao redove trenutno drugoplasiranog poljskog prvoligaša, Lechie Gdansk. Poslat je kao pozajmljen igrač iz češke Slavije iz Praga.

Matías Pisano više nije igrač brazilskog Kruzeira, već je svoju karijeru nastavio u Meksiku. Club Tijuana biće njegovo prebivalište barem do kraja juna 2018. godine.

Portugalski Sporting je iz svojih redova prodao André-a u brazilski Sport Recife, a svoju kasu pojačao za nešto više od milion funti.

Carlos Carmona o kome smo nedavno pisali uspeo je da pronađe klub, te sada nastupa za američki Atlanta Junajted.

Jádson je iz Korintiansa prešao u Tianjin Quanjian prvog januara prošle godine za 4.25 miliona funti, a nešto više od godinu dana kasnije (ne)očekivano se vraća u istoimenu brazilsku ekipu.

Australijski prvoligaš, Adelaide United, jači je za Jae-Sung Kima, tridesettrogodišnjeg fudbalera koji je celu profesionalnu karijeru (do prelaska u Australiju) proveo u Južnoj Koreji.

Transferom Kima zaokružujemo jednu celinu kojom smo spomenuli sve „manje“ milionske transfere širom sveta, te nastavite da nas čitate i u narednim prelaznim rokovima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje