petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Manji“ milionski transferi iz zimskog prelaznog roka (osmi deo)

Transfere iz proteklih par dana možete da očekujete još par puta, te bismo time zaokružili jednu celinu i prikazali vam sve transfere o kojima niste mnogo čitali ovih dana, a svakako ih treba spomenuti.

Već smo pisali o Cristianu Espinozi, a ovog puta je iz Viljareala poslat na pozajmicu u Real Valjadolid, gde će ostati narednih pet meseci.

Ben Marshall je iz Blekburna prešao u Vulverhempton za nešto manje od milion i dvesta hiljada funti.

Emyr Huws je poslat na pozajmicu u Ipsvič, a u Kardif će se vratiti za nešto manje od četiri meseca. U pitanju je relativno mlad fudbaler koji igra na poziciji defanzivnog veznog igrača.

Guillermo Celis je poslat na pozajmicu u Vitoriju Guimaraeš, gde će biti pet meseci, te se vraća u portugalsku Benfiku.

Chinedu Obasi više nije član švedske AIK Solne, te je kao i mnogi fudbaleri danas, otišao u Kinu. Klub za koji sada nastupa zove se Shenzhen FC.

Jordan Rhodes je privremeno u Šefild Venzdeju, a poslat je kao pozajmljen igrač iz Midlzboroa. U redove engleskog prvoligaša vraća se za pet meseci, kada bi trebalo da bude prodat u Šefild.

Verovatno mnogima poznat, Kim Källström, trenutno je bez kluba, jer mu je ugovor sa švajcarskim Grashoperom istekao. Videćemo gde će, i da li će nastaviti svoju karijeru, započetu 1999. godine.

Prejuce Nakoulma je kao slobodan igrač stigao u francuski Nant, te nema sumnje da je Nant napravio solidan potez i doveo pravo pojačanje po levoj strani.

Antoine Conte je poslat na pozajmicu u Izrael, tačnije u Beitar Jerusalem, a nakon pet meseci vraća se u francuski Rems.

Carlinhos više nije član brazilskog Sao Paula, već je novi član brazilskog Internacionala, a još uvek nije poznato do kada će se tamo zadržati.

Carlos Carbonero se vraća u urugvajski CA Fénix nakon što je predviđeno vreme za igranje u Sampdoriji prošlo.

Bivši fudbaler Sanderlenda, Sebastián Coates, postao je novi član portugalskog Sportinga, gde je prodat za 4.25 miliona funti.

Transferi u Južnoj Americi podjednako su interesantni kao i evropski, a Cristian Rodríguez više nije član argentinskog Independientea, već je prešao u urugvajski CA Peñarol.

Čitajte nas i sutra!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje