utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Manji“ milionski transferi iz zimskog prelaznog roka (prvi deo)

Bliži se kraj prelaznog roka, a kako bismo „ispratili“ sve milionske transfere, u narednih par dana objavljivaćemo spisak od po 10-ak milionskih transfera koje nismo objavili, a možda biste želeli da znate za njih.

Dvadesetdevetogodišnji Marcelo Estigarribia poslat je na pozajmicu u meksički Chiapas, gde će ostati do kraja ove godine.

Matty James je novo pojačanje Barnslija, a poslat je iz Lestera kao pozajmljen igrač. Njegova tržišna vrednost se procenjuje na nešto manje od 1.3 miliona funti.

Miha Zajc je novi član italijanskog prvoligaša, Empolija. Mladi Slovenac je prodat iz Olimpije za nešto manje od milion i trista hiljada funti.

Dvadesetosmogodišnji Brazilac, Abuda, postao je novi član brazilskog Atlético Goianiense-a.

Pošto u Remsu nije bilo mesta za njega, Jordan Siebatcheu je poslat na pozajmicu u francuski LB Châteauroux, ali će se za manje od šest meseci vratiti u drugu ligu Francuske.

Američka Atalanta United jača je za Leandro González Pírez-a, dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera iz Buenos Airesa. Za njegove usluge izdvojili su skoro milion i šesto hiljada funti.

Caio Rangel će do kraja ove godine biti član Criciúme, gde je i poslat na pozajmicu iz Kaljarija.

Palmeiras će do kraja decembra ove godine biti jači za Brazilca po imenu Antônio Carlos. Dvadesettrogodišnji brazilski internacionalac će se po isteku pozajmice vratiti u Tombense, odakle je i poslat.

Lasse Vigen Christensen je igrač Fulama koji će do kraja maja ove godine igrati kao pozajmljen igrač u Burton Albionu.

Marcelo Meli je pre par dana prešao iz Boke Juniors u argentinski Rasing, a vrednost transfera iznosila je 935 hiljada funti.

U ogromnom broju fudbalera, cifara i novaca, naše mišljenje je da nikako ne treba zaobići ove momke, jer možda baš neki od njih jednog dana od svoje profesionalne karijere napravi čudo, te su svi podjednako vredni spomena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje