Ko se iole bavi klađenjem čuo je za Martinagle sistem. Sistem je veoma jednostavan, početne sa jednim ulogom i u slučaju pada sledeća uplata će biti duplo veća u odnosu na prethodnu. Ovo donosi zaradu, ali i ima i svoje mane, jer se ulozi veoma brzo povećavaju.
U ovom članku bavićemo se timovima koji posle pet odigranih utakmica nemaju utakmicu sa tri i više golova. Smatramo da sve fudbalske lige teže da budu efikasne i da do nekog 7-8 kola po pravilu svi timovi u ligi imaju barem jedan meč sa tri gola, što će nama doneti profit. Nećemo govoriti o uplatama, to ostavljamo vama da vodite računa o svom novčaniku, ali ako uđete u ovu priču držite se nje disciplinovano, jer samo tako možemo do profita.

14:00 Dortmund AM – Viktorija Keln 3+ 1,70 / Krug 1 ulog 1000 din

Zanimljivo, Dortmund je jedini tim koji posle sedam odigranih kola nema utakmicu sa tri i više golova. To je za ove nemačke niže lige apsurd, a još veći je apsurd to što je baš Dortmund taj tim. Svi znamo kako igra prvi tim pa je donekle za očekviati da i amateri forsiraju sličan stil. Bilo kako bilo vreme je da se raspucaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.