nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Martinagle sistem: Predlog za klađenje – 16. Septembar

Ko se iole bavi klađenjem čuo je za Martinagle sistem. Sistem je veoma jednostavan, početne sa jednim ulogom i u slučaju pada sledeća uplata će biti duplo veća u odnosu na prethodnu. Ovo donosi zaradu, ali i ima i svoje mane, jer se ulozi veoma brzo povećavaju.
U ovom članku bavićemo se timovima koji posle pet odigranih utakmica nemaju utakmicu sa tri i više golova. Smatramo da sve fudbalske lige teže da budu efikasne i da do nekog 7-8 kola po pravilu svi timovi u ligi imaju barem jedan meč sa tri gola, što će nama doneti profit. Nećemo govoriti o uplatama, to ostavljamo vama da vodite računa o svom novčaniku, ali ako uđete u ovu priču držite se nje disciplinovano, jer samo tako možemo do profita.

14:00 Dortmund AM – Viktorija Keln 3+ 1,70 / Krug 1 ulog 1000 din

Zanimljivo, Dortmund je jedini tim koji posle sedam odigranih kola nema utakmicu sa tri i više golova. To je za ove nemačke niže lige apsurd, a još veći je apsurd to što je baš Dortmund taj tim. Svi znamo kako igra prvi tim pa je donekle za očekviati da i amateri forsiraju sličan stil. Bilo kako bilo vreme je da se raspucaju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje