ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv Železničara

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u subotu 16. septembra od 19h, u 7. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Železničara iz Pančeva, uvereni da će dobrom igrom opravdati prvo mesto na tabeli.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić naglašava da zbog dobrih igara na početku prvenstva i predstojećeg meča sa Vest Hemom, igrači ne treba da se opuštaju.

„Posle pauze koju smo imali i dobre serije u prethodnim kolima čeka nas nova izazovna utakmica. Igračima sam rekao da sav fokus treba da im bude samo na ovoj utakmici. Ako ne budemo kakvi treba protiv Železničara, bolje da ne idemo u London i ne igramo protiv Vest Hema. To što su nam neki mediji već upisali tri boda ili se samo priča o utakmici u Londonu, nešto je što mi se ne dopada. To sam video i kod svojih igrača, prvi put na treninzima fokus nije onakav kakav želim. Prvo igramo sa Železničarom, a tek onda sa Vest Hemom. Zato očekujem od igrača da budu fokusirani, koncentrisani i da na meču budu onakvi kakvi jesu. Ne bi zato smeli da se kockamo i olako uđemo u utakmicu. Naravno da možemo i da izgubimo od Železničara, to je fudbal, gde svako svakoga može da pobedi“, naglašava trener plavo-belih.

On ističe i kako njegovi igrači moraju da imaju stav kako je svaka utakmica najvažnija u tom trenutku, te da se samo tako nastavlja niz dobrih rezultata.

„Nadam se da igrači neće upasti u zamku priče o utakmici koja dolazi tek za deset dana, već da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima kao do sada. Nas je na drugo mesto prošle sezone i dobre rezultate ove sezone, sa pet vezanih pobeda i bez primljenog gola, dovelo to što smo na svakom treningu i utakmici bili koncentrisani, fokusirani, igrali sa puno strasti i energije i na taj način pobeđivali. Ponekad i uz malo sreće, ali koju smo zaslužili predanim radom. Zato očekujem od svojih igrača da nećemo izazivati sreću i sudbinu, te da se nećemo igrati sa nečim što stvaramo toliko vremena. Iz tih razloga će ova utakmica biti veliki izazov za mene i igrače, da vidimo koliko možemo da nosimo sve ovo što nam se dešava i ovaj ritam koji nam predstoji“, oprezan je trener Lazetić.

Svakako, utakmica sa Železničarom biće zahtevna i zbog umora i povreda igrača TSC, naglašava šef stručnog štaba plavo-belih.

„Imamo određene probleme sa igračima. Tri mlada reprezentativca, što nam je imponovalo, odigrali su skoro po 90 minuta protiv Azerbejdžana pre samo dva dana i ovom prilikom im čestitamo na pobedi. Probleme sa povredama imaju Cvetković, Čalušić i Ćirković, tako da će ovo zasigurno biti jedna vrlo izazovna utakmica“, zaključuje Lazetić.

Napadač Marko Rakonjac se složio sa trenerom, ali i izrazio uverenje da će igrači opravdati poverenje stručnog štaba.

„Dolazi nam ekipa koja je pokazala da može da odigra jako dobru utakmicu sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Mislim da će biti teška utakmica, jer pretpostavljam da dolaze da se nadigravaju sa nama. Pored svega toga svakako mislim da ćemo pobediti u meču“, dodaje Rakonjac.

Utakmica 7. kola Mozzart Bet Superlige TSC – Železničar se igra u subotu 16. 09. 2023. od 19h  na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 3.

TSC trenutno zauzima 1. mesto na tabeli sa 16 osvojena bodova, dok je Železničar 14. sa 4 boda. 

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

 Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Terazije 27

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Tel:  +381 11 405 13 08

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje