sreda, 17. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Martinagle sistem: Predlog za klađenje – 2. Oktobar

Ko se iole bavi klađenjem čuo je za Martinagle sistem. Sistem je veoma jednostavan, početne sa jednim ulogom i u slučaju pada sledeća uplata će biti duplo veća u odnosu na prethodnu. Ovo donosi zaradu, ali i ima i svoje mane, jer se ulozi veoma brzo povećavaju.
U ovom članku bavićemo se timovima koji posle pet odigranih utakmica nemaju utakmicu sa tri i više golova. Smatramo da sve fudbalske lige teže da budu efikasne i da do nekog 7-8 kola po pravilu svi timovi u ligi imaju barem jedan meč sa tri gola, što će nama doneti profit. Nećemo govoriti o uplatama, to ostavljamo vama da vodite računa o svom novčaniku, ali ako uđete u ovu priču držite se nje disciplinovano, jer samo tako možemo do profita.


Las Palmas – Selta Vigo 3+ 2.40 / Krug 2 ulog 2000

Real Madrid je u prethodnom kolu promasio sve sto se moze promašiti i ostao na 2-0. Taj drugi gol je pao u nekom 52. minutu i nije se dalo. Tako Las Palmas ostaje jedini koji posle sedam utakmica nema 3+. Vreme je da se to promeni, a po nekom nepisanom pravilu to se dogodi kada se ljudi najmanje nadaju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje