četvrtak, 07. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 2. oktobar 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


00:00 Barnechea – Santiago Wanderers (Čile – Primera B)

Za večeras izdvajamo utakmicu 28. kola čileanske druge lige, Primere B, u kojoj će se sastati devetoplasirana Barnechea i četvrtoplasirani Santiago Wanderers. U dosadašnjem toku sezone ni jedni ni drugi nisu odradili niti jedan jedini prelaz, te su u ovom trenutku među 4 tima (od ukupno 16) koji ni jednom nisu zalomili. Sa druge strane, njihovi međusobni okrašaji su praktično poznati po prelazima, jer smo iste mogli da vidimo čak 4 puta na prethodnih 9 utakmica, od toga 3 puta u korist Barnechea i samo jednom uz pobedu Santiago Wanderersa. Hoćemo li “zalomiti“ i večeras?

2-1 (35,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (10,00) / PR2 (13,00) – 0:1 (0:0)

Međusobne utakmice: Barnechea – S. Wanderers (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje