subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Martinagle sistem: Predlozi za klađenje – 15. Maj

Nastavljamo avanturu sa Martinagle sistemom. Ko je pratio parove od samog starta mogao je da zaradi sasvim korektan novac, jer je mahom većina timova ispoštovala opciju sa golovima u prvom krugu. Naravno, ko to uvek biva ima timova koji su nešto tvrđi, a na nama je da budemo disciplinovani i da pratimo sistem. Za danas imamo ove mečeve.

18:00 Viking – Odd 3+ 1,75 Soker / drugi krug

Ovde imamo ekipu Oda koja posle sedam odigranih utakmica nema 3+. Za vikend su igrali protiv Lilestroma i izgubili 0-1,. Mi smo počeli da ih pratimo od šestog kola što znači da se ide dupli ulog u odnosu na prošlo kolo. Pogodna stvar kod ove utakmice jeste što je akter meča Viking. Viking već nekoliko godina unazad ima možda i najjači domaći teren. Igraju napadački na svom terenu i trebalo bi ovde biti golova.


18:00 Fredrikštad – Kfum Oslo 3+ 1,70 Soker / treći krug

Fredrikštad je tim koji nam je zadao najviše glavobolja do sada, jer evo dođosmo do trećeg kruga. Za standarde norveške druge lige da neki tim posle sedam uvodnih kola nema 3+ to je neverovatno. Ipak, tako je kako je. Za vikend je Fredrikštad sjajno otvorio, u četvrtom minutu je pao gol i do kraja je bilo 1-1.

Ambicije su im sigurno da budu barem u plej ofu i na domaćem terenu moraju igrati napadački. Ovde dodajemo malu napomenu da možete sačekati koji minut u lajvu da bi se kvota povećala barem do 1,85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje