četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Martingale (Denver vs Lakers)

Predlog izgledne šanse za prolaz, kojeg pratimo u Martingale


A. Reaves (Lakers) 14.5-

4 korak, 17.5-, 17pts

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale. (Obavezno pročitati šta je MARTINGALE Sistem)

Pročitajte šta je martingle sistem i da li ste spremni da preuzmete rizik

Austin je postao neizostavni šraf Lakersa, i ima sigurne minute. Međutim, on je čovek zadatka i nije primarna udarna igla već su to naravno LeBron i Davis, pa i Angelo Russell.

Austin igra nešto slabije na gostovanjima (prosek 12.5 u odnosu na 13.5 u Crypto areni).

U dosadašnjem Plejofu je na gostovanjima beležio: 23, 12, 17, 10, 7 i 15 poena. Verujemo da će i u ovoj seriji imati slične brojke, pod uslovom da se ne povredi Davis ili LeBron. U tom trenutku gledamo kakve margine postavljaju kladionice.

Reaves je protiv Denvera beležio: 5, 31 (poslednji meč prošle sezone kada nisu igrali starteri), 8, 10 i 16 poena.

Denver sa bekovskih pozicija u Plejofu predstavlja 2. najbolju ekipu sa primljenih (39,1 poena).


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje