petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Madrid: Predlog za klađenje – Petak 28. April

Četvrtog takmičarskog dana u Madridu na scenu stupaju i oni najjači igrači. Glavni favorit i aktuelni šampion turnira Karlos Alkaras u prvoj rundi snage će odmeriti protiv Finca Emila Rosuvorija.

Prema kladionicama Alkaras je apsolutni favorit sa kvotom 1,04 dok je margina za gemove postavljena na 18,5.

Apsolutno se slažemo sa postavkom kvota. Alkaras u Madrid dolazi sa titulom iz Barselone. Kada je zdrav jako je teško igrati protiv njega, te ove kvote jesu realne.

No, ono što je nama zapalo za oko jeste margina koja je po nama preniska. Naime, ova šljaka u Madridu je zaista posebna, jer se igra na nešto većoj nadmorskoj visini. Gotovo svi igrači se muče da se prilagode i potrebno je vremena. Alkaras je prošle nedelje igrao u Barseloni koja je zvanično najsporija šljaka na svetu i sada dolazi u Madrid na jednu od najbržih. Baš je brza podloga, servis igra ulogu i loptice enormno visoko odskaču. Naravno, to ne znači da Alkaras neće dobiti ovaj meč, ali se pitamo da li će biti ubedljivo.

Statistika kaže da je Alkaras ove sezone odigrao 24 meča i da je čak 16 mečeva otišlo preko današnje margine uz tri stajanja na marginu.

Rosuvori je odigrao jedan meč. Dobio je Umbera sa dva taj brejka. Prošle godine je u Majamiju igrao sa Alkarasom i odveo je meč u treći set.

Predlog za klađenje: Više od 18,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje