četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (petak 28.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz i jednostavno je za otvaranje i odigravanje! Kvota je 1,85 i zbog sigurnosti stavio sam 5 kredita! Otvarati do 01h!


Washington Nationals – Pittsburgh 8,5+ 1,85 mozzart,maxbet,meridian

Odloženo

Forma, loši bacači, dobri udarači su najbolji razlog zašto je ovde over vidljiv u velikoj meri.

Vašington je juče odigrao dobar meč protiv Metsa ali je izgubio 9:8. Dobrih 6 gostujućih utakmica, će sigurno nastaviti i danas jer imaju veoma dobar razlog. To je da su poslednja 2 meča kod kuće imali nulu i sad sigurno hoće da se iskupe pred domaćim navijačima. Rich Hill prava mera za to. 43-godišnji bacač je najstariji u MLB ligi, dozvolio je na svih 5 startova homer, i imao je 2+ šetnji. Njegov fastball je mnogo spor, ali ima dobar curveball. Mora ovde Vašington davati poene.

Pitsburg je u strašnoj formi, a kao što smo pisali u prethodnom bejzbol članku ima 9/10 pobeda. Za protivnika će imati Chad Kuhla, jednog od najlošijeg bacača u ligi. U 4 njegova starta ove sezone, stalno je dolazio over i to debeli (nijednom nije bilo ispod 10 poena). Pitsbug je na prošlom gostovanju postigao 33 poena u 3 meča. Forma ovih momaka verovanto neće stati neko vreme.

Ukoliko neko nije siguran, može igrati 4,5+ na goste u maxbetu, kv je 1,92.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje