subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Majami : Predlozi za klađenje (Četvrtak)

Danas konačno neće biti kiše u Majamiju pa će se završiti sve mečevi, a mi ćemo znati na čemu smo posle par uvodnih dana. Danas je ponuda fenomenalna pa će u skladu sa tim biti nešto više predloga.

Dan ćemo započeti sa jednim dubl tiketom, a parovi su sledeći:

17:30 Dušan Lajović – Pablo Kuevas 2 1,45
22:00 Danijel Evans – Malek Džaziri 1 1,45

Ukupna kvota 2,10 kladionica Maxbet

U prvom meču igramo protiv našeg Dušana Lajovića. Igrom slučaja juče smo zapratili kvalifikacioni meč Pabla Kuevasa u kojem je Urugvajac ni manje ni više nego pobedio Žoa Vilfreda Conga. Urugvajac je odigrao apsolutno savršen meč, bez trunke neizvesnosti na svoje servise gemove, a svaku protivničku priliku je iskoristio. Lajović iako igra nešto bolje u poslednje vreme po nama ne može biti bolji od Kuevasa koji je top 20 kalibar bez ikakve sumnje. Ukoliko Urugvajac bude pružio barem pola od onoga što je odigrao protiv Conge, biće to rutinska pobeda za njega.

Juče je Evans prodao, a čini se da je znao da će upasti u glavni žreb, jer je nekoliko igrača odustalo. To je česta praksa u završnom delu kvalifikacija, jer ima igrača koji 99% odustaju od turnira, ali ipak sačekaju poslednje sekunde. Klasičan primer vam je prošle sezone Bernard Tomić koji je izgubio od Belgijanca Bemelmansa u kvalifikacijama za Vimbldon. Tomić je znao da postoji saradnja između Australije i Velike Britanije oko specijalnih pozivnica i na kraju je upao. Nešto slično se dogodilo i Evansu i to prosto ne može da se predvidi. Bilo kako bilo Evans je pre svega mnogo bolji igrač, u boljoj je formi od Tunižanina i trebao bi ovo da dobije.

Singl 1:

01:00 Mekenzi Mekdonald – Ugo Umber više od 21,5 gemova 1,72

Jedan od zanimljivijih mečeva odigraće domaći igrač Mekenzi Mekdonald i Ugo Umber, i ovde će po nama da se vodi velika borba. Ovo je košarkaškim rečnikom pravi mismeč za gemove, jer igraju dva igrača koji su skromni kada je igra u polju u pitanju, ali servis im radi veliki deo posla. Iako je podloga dosta spora, ritern i jednog i drugog je baš baš slab i to bi trebalo da im da dosta laganih poena. Uz neke korektne procente prvog servisa ovaj meč bi trebao da ode vrlo verovatno u tri seta, a samim tim i u debeli over.

Dubl 2:

19:00 Mariuš Kopil – Albert Ramos 2 1,67
23:30 Ešli Barti – Dajana Jastersmska 1 1,45

Ukupna kvota 2,42 Maxbet

Albert Ramos je klasični šljakaš, ali ovaj beton u Majamiju je veoma spor što ide njemu na ruku. Kopil je servis volej igrač i on neće imati toliku prednost posle servisa kao inače. Verujemo da će Ramos veliku većinu servisa Rumuna uspeti da vrati i tako reši pola posla. Ramos je za klasu jači igrač u polju i po ovoj kvoti zaista vredi probati na njega.

Što se drugog para tiče mi se pitamo dokle će kladionice da nas čašćavaju ovim kvotama na Ešli Barti? Mali milion puta smo rekli da je to igračica koja nema problem da igra sa slabijim od sebe, a najveći problem su joj partije protiv top 10 igračica. U Indijan Velsu je imala veliku šansu da dogura dalako, ali foliranje povrede Eline Svitoline ju je izbacilo iz ritma i na kraju je Ukrajinka prošla dalje. Bilo kako bilo, ovo bi mogao da bude dobar meč, ali Barti će kao i uvek naći put do pobede.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje