utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2020 (Kvalifikacije – četvrtak – Grupa C) – najave mečeva i prognoza!

Kvalifikacije u okviru Grupe C, gotovo da i ne nude dozu neizvesnosti jer su ogromni favoriti Nemačka i Holandija, dok svoju šansu iz prikrajka vreba i Severna Irska, dok su Estonija i Belorusija autsajderi grupe. Ova grupa je zanimljiva i po tome što Holandija i Belorusija imaju šanse da izbore svoje mesto na Evropskom prvenstvu kao osvajači svojih grupa u Ligi Nacija.

20:45 Holandija – Belorusija

Selekcija Holandije propustila je dva velika takmičenja SP 2018-te i EP 2016-te i sada su svi alarmi upaljeni, a sve snage stavljene u pogon da se ode na naredno Evropsko prvenstvo, čini se da je odličan rezultata u Ligi Nacija i prvo mesto u grupi sa Nemačkom i Francuskom, bilo baš ono što je trebalo ,,lalama“, a sada sa velikim samopouzdanjem ulaze u kvalifikacije gde žele da se vrate na staze uspeha kada su ostvarivali maksimalne skorove! Ono što je prednost jeste što je tim kompletan pa će selektor moći da iskombinuje igrače koji će igrati protiv Belorusije i posle par dana protiv Nemačke.

Selekcija Belorusije posle ere Aleksandra i Vječislava Hleba i generacije koja je igrala sa ovim momcima nikako da nađe igrače koji će ih dostojno zameniti pa je na spisku i dalje sada 37-godišnji Hleb, prvo mesto u Ligi Nacija sa Moldavijom, San Marinom i Luksemburgom ne čini se kao veliki rezultat, ali je donekle vratio veru u reprezentativce ove zemlje, oni će kroz plej of i tražiti svoju šansu da se po prvi put nađu na EP, jer nije realno da u ovako jakoj grupi dođu do nekog od prva dva mesta. Na spisku su gotovo svi važni igrači, osim naturalizovanog Brazilca, Renan Bressan-a (28/3) sada igrača Čavesa.

Ovi rivali sastali su se i u prošlim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, oba meča slavila je Holandija sa 4:1 i 3:1.

Očekujemo meč sa potpunom dominacijom Holandije i ubedljivu pobedu od najmanje dva gola razlike, a igra koju smo odabrali za ovaj meč je 1-1&3+ po kvoti 1,85!


20:45 Severna Irska – Estonija

Selekcija Severne Irske od učešća na Evropskom prvenstvu 2016-te godine niže jako zanimljive rezultate i nije više u grupi selekcija protiv kojih se bodovi osvajaju lako, puno igrača u engleskim ligama doprineli su tome, a prošle kvalifikacija za SP završili su u plejofu posle drugog mesta u kvalifikacionoj grupi (Nemačka, Češka, Norveška, Azerbejdžan i San Marino). Tim je gotovo ne promenjen u odnosu na prošle kvalifikacije, tako da selektor Majkl O’Nil može da računa na sve igrače, a loš rezultat u Ligi Nacija samo je dodatan podstrek za nove mečeve (sva 4 poraza u grupi sa Bosnom i Austrijom)

Selekcija Estonije, nalazi se na granici između onih najslabijih selekcija Evrope i grupe solidnih selekcija, ali se čini da je Liga Nacija pokazala da su ipak bliže prvog grupi jer su zauzeli poslednje mesto (skor 1-1-4 sa Finskom, Mađarskom i Grčkom), sada se čini da će novi kvalifikacioni ciklus biti još teži jer nema nekih vetarana koji su se oprostili od selekcije ili su povređeni , pre svega defanzivca Klavana (125/3), kapitena selekcije i člana Kaljarija. Nema ni Enar Jagara (126 mečeva za nacionalni tim), kao ni veznjaka Sander Puri-a (76/4) iz Nome Kaljua, Ilije Antonova (46/2) iz rumnskog Hermenstada, Slim Lutsa (41/4) iz čeških Teplica, kao i napadača Ats Pujrea (69/10) iz finskog Kupa. Igra tima u mnogome će zavisti ponovo od veznjaka Vasiljeva i njegovog razornog udarca iako nije više igrač kakav je bio, sada sa 34 godine.

Tim Estonije za martovske mečeve!

Domaći tim moraće pred svojim navijačima da se iskupi za jako loše partije u Ligi Nacija, a idealnijeg rivala za početak nisu mogli da požele, Estonija će pokušati da dođe do boda, ali se čini da je domaćin dosta kvalitetniji u ovom trenutku, predlog 1&0-3 gola (kvota 1,77)


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje