ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Pariz: Predlozi za klađenje – 1. Novembar

11:00 Dimitrov – Medvedev 20.5+ 1.58

Još jedan u nizu zanimljivih duela u Parizu. Snage će odmeriti Dimitrov i Medvedev. Ova dvojica su igrali prošle nedelje u Beču i slavio je Medvedev tek posle tri seta. Sa velikom dozom opreza treba igrati ovaj turnir, posebno favorite. Videli smo juče kako je Alkaras veoma lako izgubio svoj meč. Medvedev je u grupi igrača koji su već na završnom mastersu koji se igra ubrzo. Prošle godine je ispao na startu turnira, pa ovde ne mora mnogo da zapinje.

Dimitrov u poslednje vreme igra dobar tenis i poučen iskustvom iz Beča ovde sigurno ima šta da traži.

Medvedev je ove godine 19 puta bio nosilac i na 16 je barem jedan njegov mec otisao u over.

12:30 Cicipas – Feliks Ože Alijasim 22.5+ 1.62

Feliks blista u poslednje vreme. Osvojio je Bazel i juče je protiv Strufa odigrao gotovo perfektan meč. Danas ga čeka dosta teži rival, Cicipas. Mada, kako Grk igra u poslednje vreme, možda Feliks ovo i dobije. Kanađanin igra sa mnogo samoopuzdanja i ovde će biti svega. Cicipas je moćan na servisu, ali taj jednoručni bekend na riternu je gotovo beskoristan. Zbog toga vidimo neke produžene setove i nadamo se over.

Cicipas je ove godine 20 puta postavljen za nosioca i 14 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

14:30 Đoković – Ečeveri 18.5+ 1.55

Prvi meč još od US Opena za Đokovica još od US Opena. Opšte je poznato da Novak lagano ulazi u ove prve runde. Bice malo rđe, to je sasvim normalno i na to igramo. Ečeveri je pravi fajter i solidno igra za šljakaša ua ovim uslovima. Ove godine je igrao sa Novakom u Rimu i jedan set je uspeo da odvede u taj brejk. Nadamo se sličnom scenariju.

15:30 Rud – Serundolo 20.5+ 1.53

Najveća prevara u prvih deset na svetu je Rud, tako barem razmišljaju kladionicari. Zaista, Norvežanin na turnirima koji se igraju van šljake izgleda prosečno. Jedino na čemu mu se treba diviti jeste taj raspored koji je perfektan. Kalendar mu je idealan i na ovim manjim turirima on u stvari radi pravi posao. Kada dođemo do betona vidimo da je on suvi prosek. Ove godine ima 12/12 na betonu i 2/1 u dvorani. Za top 10 igrača skromno.

Rud je i dalje u priči za završni masters u Torinu, mada mora ovde daleko da dogura. Danas igra protiv Serundola koji je manje više sličan igrac kao i on. Očekujemo veliku borbu. Ove godine su igrali dva puta i oba puta je meč isao preko današnje margine.

Rud je ove godine postavljen 22 puta za nosioca i 20 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

19:30 Tim – Rune 21.5+ 1.58

Rune je ovde pršosle godine u finalu dobio Novaka. Sanse da on odbrani tu titulu su veoma male. Posle serije poraza, mladi Danac je odigrao solidan turnir u Bazelu gde je stigao do polufinala. Doveo je Borisa Bekera u svoj stručni štab i očekuje se da to bude bolje.

Bez obzira na solidan turnir u Bazelu, potrebno nam je malo više mečeva da bi verovali da je to onaj stari Rune. Do tada ćemo uvek sumnjati. Tim nije ono što je bio, ali svakako može da se nosi sa nekonstantnim Runeom.

Rune je ove godine 19 puta bio nosilac i na 13 turnira je barem jedan meč u prve tri runde otišao u over.

21:00 Siner – Mekdonald 18.5+ 1.53

Poslednji za danas je Siner koji u Pariz dolazi sa titulom iz Beča. Ponovo je dobio Medvedeva u kratkom vremenskom periodu. Siner izgleda veoma dobro, mada smo uočili jedan obrazac u njegovoj igri. Naime, nakon osvajanja turnira ili turnira gde je stigao daleko, mladi Italijan dosta sporo igra na sledećem. U prvoj rundi uglavnom ima mučenja, pa ga je tako na primer dobio jedan Lajović nakon što je Siner pre toga osvojio Toronto.

Ne očekujemo mnogo od Sinera ovde, jer je Italijan obezbedio vizu za Torino. Možda bude igrao čisto radi reda. Ove godine je 19 puta bio nosilac i na 16 turnira je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje