petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlozi za klađenje (Gvajakil) – 31. Oktobar

16:00 Meligeni Alveš – Meija 19,5+ 1,65 Soker

Meligeni Alveš svakako spada u onu grupu igrača koje kladionice iz nekog razloga favorizuju, a oni to svojim igrama nikako da naplate. Od US Opena pa na ovamo, Brazilac je odigrao četiri čelendžera i nijednom nije prošao dalje od druge runde. Jasno i glasno pitamo, zašto 1,25 ?
Konkretno, odigrao je pet mečeva kada je bio favorit sa maksimalnom kvotom 1,50 i dva je izgubio, a treba napomenuti da je četiri otišlo preko današnje margine. I taj jedan protiv Nirmajera je trebao da ode, jer je posle 7-5 u prvom setu Austrijanac napravio brejk pa nakon toga izgubio šest gemova u nizu. Margina je inače bilo 20,5 na tom meču.

Sve u svemu Meligeni ne isporučuje dobre partije i treba ga loviti. Devet puta je bio nosilac ove godine i sedam puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

17:30 Korija – Kampanja Li 19,5 1,58 Soker 

Korija bez ikakve dileme jedan od dražih igrača postao za veoma kratko vreme-. Zaista su upitne njegove ambicije na ovim turnirima, ali ih iz nekog razloga igra. Zaista nam je redovno donosio profit, što potvrđuju i njegovi rezultati. Naime, od US Opena pa na ovamo je odigrao pet čelendžera i over ispoštovao svaki put i to u prvoj rundi.

Danas je veliki favorit, jer igra protiv Korejca Lija koji je igrao kvalifikacije, mada treba biti oprezan, jer Korija u ovaj turnir ulazi iz povrede.
Planirano je da se preskoči, ali kada imate nešto nižu marginu i rovitog igrača onda vredi probati.

Korija je ove godine 12 puta bio nosilac i 10 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

17:30 Toreš – Tabilo 20,5+ 1,67 Soker 

Još jedan u nizi precenjenih igrača je Alehandro Tabilo. Nekada je važio za solidnog šljakaša, čak i na ATP levelu, no to je sada davna prošlost. Njegovi mečevi su uglavnom overaški, jer se sa svima muči. Tako je na primer od US Opena odigrao četiri meča i sva četiri su otišla u tri seta, a bio je favorit i sa kvotom 1,10. Ne isporučuje ono što kladionice prikazuju i valja ga juriti.

Tabilo je 11 puta bio nosilac ove godine i svih 11 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

20:00 Delien – Hardt 19,5+ 1,65 Soker 

Da, evo ga i naš junak Ugo Delijen, svakako jedan od kriminalnijih igrača. Kada kažemo kriminalnijih, mislimo pre svega na rezultate. Delien je prethdone nedelje osvojio čelendžer u brazilskoj Curitibi, pa sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč. Ipak, to nas neće zavarati. Šta više, to je dodatni razlog zašto treba probati sa overom, jer ne verujemo da će nakon osvajanja titule biti na visokom nivou.

Ove godine, Delien je osam puta bio nosilac i sedam puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

23:30 Serundolo – Buručuga 20,5+ 1,75 

Poslednji za danas je Serundolo koji igra poslednjih 6-7 turnira bez prestanka. Argentinac je neumoran, no ovaj nenormalno veliki broj mečeva utiče na njegovu formu, te je u seriji od tri poraza. Bilo je tu u nekih povreda zbog kojih je i predavao mečeve. Apsolutno sve možemo očekivati od njega u ovom trenutku, a konkretno nas je često ispoštovao.

Ove godine je 15 puta bio nosilac i 11 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje