utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Krunićeva i Đoković lagano do drugog kola

Srbija je u drugom danu imala dva predstavnika na mastersu u Rimu. Aleksandra Krunić iako je ispala u drugom kolu kvalifikacija u glavni žreb je ušla kao laki luzer. Ona je pobedila domaću igračicu Robertu Vinči rezultatom 2:1, po setovima 2:6 6:0 6:3. Krunićeva je ovaj meč dobila na čistu fizičku spremu, jer je očigledno bilo da Vinči nije dovoljno fizički pripremljenja za dugačke mečeve.

Ovo je vrlo verovatno poslednji meč Roberte Vinči u Rimu, jer će na kraju najverovatnije završiti karijeru. Aleksandra Krunić će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela Sevastova/Mladenović.

Drugi predstavnik Srbije u Rimu je bio Novak Đoković koji je igrao protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova. Srbin je slavio vrlo lagano sa 2:0, po setovima 6:1 6:3 za skoro sat vremena igre. Novak Đoković je još jednom pokazao da voli da igra u Rimu,a ovaj turnir mu je veoma bitan, jer brani finale iz prethodne sezone.

U drugom kolu Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Basilašvili/Baldi.

Od ostalih rezultata sa mastersa u Rimu izdvojili bismo pobedu hrvatske teniserke Petre Martić nad Lesijom Curenko, kao i pobedu Naomi Osake nad Viktorijom Azarenkom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje