petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Lorenco Museti – Kei Nišikori – Najava meča

U okviru drugog kola mastersa u Rimu sastaće se mladi Italijan Lorenco Museti i Japanac Kei Nišikori.

Kladionice su postavile egal kvote, ali one imaju tendenciju da favorizuju Musetija, što je sasvim logično.

Pisali smo prekjuče najavu za meč između Musetija i Vavrinke u kome smo tipovali over, smatrajući da Museti može da parira Vavrinki. On ne samo da je parirao Vavrinki, već ga je i oduvao. Niko nije očekivao da će Italijan osvojiti set sa nulom, ali i to je neki pokazatelj koliko je ovaj igrač talentovan. Italija polaže velike nade u njega, a čini se da su sve one silne pobede na čelendžerima dale rezultat, jer je Museti pun samopouzdanja.

Što se Nišikorija tiče vratio se tenisu posle duge pauze i ne izgleda baš najbolje. Imao je povredu, pa je bio pozitivan na Covid19 i može se reći da nije imao mnogo sreće. Glavni njegov problem jeste fizička sprema koja je daleko od najbolje, i to je on samo potvrdio. Sposoban je da igra jedan set na visokom nivou, kao u Kicbiliu na primer gde je igrao protiv Kecmanovića, ali sve preko toga on prosto ne može da izdrži. Jasno je kao dan da Nišikori nema nikakve ambicije do kraja sezone, jer mu je najbitnije da se polako vraća u ritam bez nekih prevelikih očekivanja.

Mišljenja smo da bi Museti to mogao da iskoristi. Nisu organizatori bezveze postavili taj meč sa poslednji na centralnom terenu. Museti je i protiv Vavrinke pokazao da se ne boji velikih igrača i ovde ima velike šanse da pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda Musetija 1,83

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje