ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Troicki i Lajović u drugom kolu kvalifikacija

Srbija je danas imala dva učesnika na kvalifikacijama za masters u Rimu. Prvi je na terenu bio Viktor Troicki koji je igrao protiv domaćeg igrača Tomasa Fabiana. Troicki je slavio sa 2:0, po setovima 7:5 6:3 i tako se plasirao u drugo kolo kvalifikacijama u kojem će igrati protiv Amerikanca Fransisa Tiafoea.

Troicki ima jako lepu istoriju igranja u Rimu. On je gotovo stalni učesnik mastersa u Rimu i od 2009. godine pa na ovamo samo 2014. nije nastupio. S obzirom na taj podatak postoje velike šanse da će se plasirati i ove sezone za masters u glavnom gradu Italije.

Drugi predstavnik Srbije u kvalifikacijama za turnir u Rimu bio je Dušan Lajović koji je posle velike borbe savladao Nemca Florijana Majera sa 2:1, po setovima 7:5 3:6 6:2. Zanimljivo je da su se ova dva igrača sastala u prvom kolu kvalifikacija za masters u Madridu, i u tom meču slavio je Lajović.

Lajović će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv možda i najtežeg protivnika u ovim kvalifikacijama, a to je Stefanos Cicipas koji je pobedio Mihaila Kukuškina.

Poslednja runda kvalifikacija je na rasporedu u nedelju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje