utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Sinsinati: Predlog za klađenje 2 – Četvrtak 20. avgust

Nakon zaista neverovatno laganog prolaska na Vulfa rešili smo da odigramo još jedan predlog. Opet napominjemo, oprezno sa ulozima, jer su se tek vratili na teren i mogući su svakakvi rezultati.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Nemac Dominik Koepfer i Argentinac Huan Ignasio Londero. Kladionice su postavile egal kvote i mi se ne možemo sa tim složiti, jer ima mnogo razloga zbog kojih je Koepfer mnogo veći favorit.

Prvi je naravno podloga koja apsolutno pogoduje Nemcu. Koepfer ima jako dobru servu i agresivnu igru. Sa druge strane, Londero je klasični šljakaš, a to potvđuju i njegove brojke. Verovali, ili ne on je do sada u karijeri odigrao samo 83 meča na betonu skor mu je 39/44. Dakle, ne voli beton i brzu podlogu i to je prednost Koepfera.

U nekoj dužoj razmeni Londero bi mogao biti favorit, ali tu postoji jedna začkoljica. On kao šljakaš po prirodi teži defanzivi, a to na brzim podlogama ne prolazi. Verujemo da će tokom većeg dela meča biti u defanzivi i da će sve zavisiti od Koepfeta. U takvim okolnostima prednost se uvek daje igraču koji napada.

Mana ovog tipa jeste možda glava Koepfera koja nije najbolja. Ume da uđe u seriju grešaka, ali pošto Londero nema neku bombu od servisa, verujemo da će imati mnogo šansi da se vrati u meč i na kraju izađe kao pobednik.

Predlog za klađenje: Pobeda Koepfera 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje