četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Koreje – 21.08.2020.

Sutra od 11h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se Hanwha Eagles (22-63) i Kt Wiz (45-38). Ovo je 2. meč u seriji, danas su gosti slavili 0:3. Kt Wiz je naravno i sutra veliki favorit.

Starter za Eaglese je levoruki Chad Bell (0-7,7.01). Njegov 12. start u sezoni i nije baš sjajan, tačnije očajna sezone za zaborav sa čak 7 poraza i nijednom pobedom! Imao je 2 meča već ove sezone protiv Wiza i u oba je primio po 5 poena (3 i 5 izmena). Sa obzirom da je Wiz sjajna udaračka ekipa bolje bi bilo da se dobro pripremi sutra jer ga verovatno čeka sličan scenario.

Starter za KT je desnoruki Kim Min Soo (2-4,5.88). Ni ona baš nije sjajan, najgori bacač u rotaciji ove ekipe definitivno. Imao je jedan start protiv Eaglesa gde je u 5 izmena primio 6 poena.

Domaći su najgora ekipa lige, imaju samo 2 pobede u poslednjih 10 mečeva. Međutim zna palica da proradi sa vremena na vreme, glavni problem su im bacači koji su baš loši. Pre dva dana primili su čak 26 poena od SK Wyvernsa koja je samo par pobeda iznad njih na tabeli. Trener je dao šansu mlađim bacačima šansu i verovatno će tako biti do kraja sezone, jer će ovu želeti što pre da zaborave. KT je loše startovao sezone gde je stalno kaskao za protivnicima. Sve se to vremenom vratilo na mesto i sad su trenutno u play off poziciji. Sa 4 vezane pobede popeli su se na 5. mesto. Ukoliko ovde pobede biće samo pobedu iza Doosana i 3 iz Twinsa. I dalje Rojas glavna mašina za udaranje u ovoj ekipi, a ostali su takođe sjajni te očekujemo ovde rapsodiju poena protiv lošeg domaćina!

Predlog za ovaj meč su poeni 10,5+. Kvota je 1,85. Ulog je 5/10!

5:1

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje