subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Maunt na „Teatru snova“

Transfer koji je bio poznat i pre nedelju dana, sada je dobio i svoju zvaničnu potvrdu – Mejson Maunt je prvo letnje pojačanje Mančester Junajteda.

24-godišnji vezista je došao za sumu od 65 miliona eura (dodatnih 5 miliona eura kroz bonuse) iz ekipe, Čelzija. Sa klubom sa „Old Traforda“ je potpisao ugovor do leta 2028. godine uz opciju nastavka saradnje za dodatnih 12 meseci.

„Nikada nije lako napustiti klub u kome ste odrasli, ali Mančester Junajted će mi pružiti uzbudljiv novi izazov za sledeću fazu karijere. Pošto sam se takmičio protiv njih, znam koliko je jak tim kojem se pridružujem i jedva čekam da budem deo ove grupe koja ima ambicije da osvaja trofeje. Svi mogu da vide da je klub napravio velike korake napred pod Erikom ten Hagom. Nakon što sam se sastao sa menadžerom i razgovarao o njegovim planovima, nisam mogao biti uzbuđeniji za predstojeće sezone i spreman sam za naporan rad koji se ovde očekuje“, rekao je engleski reprezentativac.

Maunt tako nakon 18 godina odlazi iz redova Čelzija za koji je debitovao tokom 2017. godine. Za londonsku ekipu je ukupno odigrao 279 utakmica na kojima je postigao 58 golova i ostvario 53 asistencije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje