ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MaxBet nam u ponudi daje dve zanimljive igre!!!

Mnogi od nas kako bi nam praćenje utakmica bilo daleko zanimljivije volimo da odigramo i neku zanimljivu igru. Tako se na dnu fudbalske ponude u sportskoj kladionici MaxBet nalaze dve zanimljive igre: Dueli timova i Ukupno golova po ligama. Danas je povodom fudbalske Lige Evrope u ponudi 5 duela, a zadata je i granica za ukupno golova na sva 24 današnja duela. Evo i predloga za klađenje koji vam povodom ovih igri mogu biti interesantni:

19h Rijeka – Partizan ug3-4 kvota @2.55 – Ovo je zamišljeni duel timova. Rijeka će danas biti domaćin Austriji Vien, a Partizan će ugostiti Škenderbeg. Rijeki je ovo velika šansa da se umeša u trku za prolaz dalje posle pobede u Austriji, ali je ipak najverovatnije da će se zaustaviti na 2 ili 3 postignuta gola. Austrija osim već poraza kući, pred ovu utakmicu ima i ozbiljnih kadrovskih problema. Partizan je favorit i sve ukazuje na njegovu pobedu, ali sve ukazuje i na zatvorenu utakmicu gde će gol ili dva rešiti pitanje pobednika. Dobra potvrda je i utakmica u Albaniji koja je završena bez golova. Partitan za ovu utakmicu neće moći da racuna na dvojicu povređenih, a u pitanju su Kosović i Suma.

19h Uefa Europa League (24) +65 kvota @1.80 – Kada pogledamo parove, ovo kolo obećava dosta golova, a i puno je utakmica u kojima su domaćini veliki favoriti za ubeljive pobede. I statistika je na strani ove igre, pa je tako u 1. kolu je viđeno 64, u 2. kolu 66, a u 3. kolu je viđen 71 gol. Kako vidimo uvek je bilo golova oko ili preko granice, a i iz kola u kolo sve je više golova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje