petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mihajlo Banjac nastavlja karijeru u Krasnodaru

Bačka Topola – Fudbaler TSC-a Mihajlo Banjac (1999.) je posle dve godine u ekipi plavo belih napustio klub i potpisao  ugovor sa Krasnodarom, tako da će  karijeru nastaviti u Rusiji.

Banjac je za TSC nastupao od leta 2020. godine. Za to vreme je odigrao  81. utakmicu i postigao 15 golova. U prethodnoj sezoni je bio jedan od najboljih igrača kluba, ali  i kompletne Superlige. Za njega su u bili zainteresovani mnogi klubovi poput Anderlehta, praške Slavije, zagrebačkog Dinama, Ferencvaroša…

U klubu naglašavaju da će Banjac zauvek ostati deo TSC porodice i da će im mnogo nedostajati.

„Zahvalni smo na svemu što je uradio u našem dresu. U nastavku karijere mu želimo mnogo uspeha. Srećno Mihajlo!“, poručili su iz TSC-a.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je SabolčPalađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Terazije 27

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Tel:  +381 11 405 13 08

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje