nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milano-Beograd-Milano

Saga oko Šabaza Nejpira je napokon poznata i okončana! Portorikanski plejmejker je postao staro-novi igrač prvaka Italije – Olimpije Milana!

„Oduševljen sam i srećan što se vratio u Milano. Srećan sam što sam se vratio na mesto gde sam bio uspešan i što mogu da nastavim zajednički put, tamo gde smo stali u junu. Srećan sam što mogu ponovo da igram za navoijače Olimpije, jedva čekam da izađem na teren i pomognem timu na bilo koji način“, rekao je 32-godišnji košarkaš.

Nejpir se tako u Olimpiju iz Milana za koju je nastupao u drugom delu minule sezone i osvojio titulu u popularnom Palakanestru.

Ovog leta stigao je u redove KK Crvene Zvezde kao najveće pojačanje, trebao je da bude lider tima, ali umesto toga prikazivao je veoma slabe partije. Za „crveno-bele“ je odigrao 12 utakmica u Euroligi i u proseku je imao 9.8 poena, uz 2.3 asistencije po utakmici.

Često je delovao potpuno nezainteresovano, dobijao je i zvižduke od navijača Crvene Zvezde zbog njegovog odnosa na parketu, te je i njegov odlazak sa Malog Kalemegdana bio i potpuno očekivan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje