petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milanski Inter najavio žestok letnji prelazni rok!

Odmah po rešavanju problema oko finansijskog fer-pleja milanski Inter postao je veoma aktivan na transfer-pijaci. Za sada su zaključena 3 transfera, ali reč je o veoma kvalitetnim mladim igračima. Dakle, za “Nerazure“ od danas će nastupati napadač Jens Odgard koji je stigao iz danskog Lingbija, vezista Nikolo Zaniolo, inače izdanak Virtus Entele i na kraju slovački defanzivac Milan Škrinjar, koji je stigao iz Sampdorije i predstavlja najzvučnije pojačanje.

18-godišnji centralni napadač Jens Odgard stigao je za sumu od 1,5 miliona evra iz redova danskog Lingbija, a sa italijanskim klubom potpisao je četvorogodišnji ugovor. Dres prvog tima Lingbija nosi oje od leta prošle godine, kada je ujedno i započeo profesionalnu karijeru, a tokom prethodne sezone ostvario je 17 nastupa, uz 4 gola i 2 asistencije.

18-godišnji centralni vezista Nikolo Zaniolo je “Neroazur“ postao kompletiravši transfer iz Virtus Entele vredan 1,8 miliona evra, a u novom klubu ostaće do 2022. godine. U Virtus Entelu stigao je tokom prošlog leta, a u prethodnoj sezoni ostvario je 7 nastupa za prvi tim, dok je kao igrač U19 tima ostvario 22 nastupa, uz 9 golova i 1 asistenciju.

22-godišnji štoper Milan Škrinjar proglašen je kao najveće poajačnje ekipe iz Milana tokom ovog leta. Mladi slovački fudbaler stigao je iz Sampdorije za sumu od skoro 30 miliona evra, a sa plavo-crnima saradnju je zaključio na 5 godina. U dresu Sampdorije je od januara 2016. godine ostvario ukupno 38 nastupa, od čega je tokom prethodne sezone odigrao čak 35 utakmica. Posebno zapaženu ulogu imao je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, gde je sa reprezentacijom Slovačke završio kao drugoplasirani u grupi A (odmah iza Engleske). Škrinjak je tokom tog takmičenja uspeo da odigra 3 cele utakmice, ali i da postane igrač najbolje jedanaestorke Evropskog prvenstva.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje