petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milošević napustio Humsku!

Savo Milošević više nije trener Partizana! Ovu informaciju preneo je sam klub na svom oficijalnom sajtu.

Milošević odlazi nakon godinu i po dana provedenih na klupi „crno-belih“, nakon odluke koja je doneta zajedno sa upravom kluba.

Pre svega bih želeo da se zahvalim rukovodstvu FK Partizan, predsedniku Partizana g.Miloradu Vučeliću, generalnom direktoru g.Milošu Vazuri, potpredsedniku prof.dr Vladimiru Vuletiću, direktoru Ivici Ilievu i svim zaposlenima na ukazanoj priliku da radim u Partizanu, a onda na više nego korektnoj prijateljskoj i poslovnoj saradnji od prvog do poslednjeg dana. Zahvaljujem se na svemu što su uradili za mene i na svakoj mogućoj podršci koju sam imao kao šef stručnog štaba FK Partizan. Ogromnu zahvalnost dugujem svim igračima Partizana na svemu što su uradili me samo za mene, već moj stručni štab i klub u prethodnom periodu. Veliko hvala svim navijačima Partizana koji su u izuzetno teškim okolnostima trpeli mnogo toga, a uvek bili maksimalna podrška i meni i ekipi od prvog do poslednjeg dana, na čemu sam im takođe neizmerno zahvalan“, rekao je između ostalog Milošević.

Novi trener kluba iz Humske biće dobro poznato lice – Aleksandar Stanojević koji je u periodu od 2010. do 2012. godine predvodio Partizan sa velikim uspehom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje