subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Minhen i dalje ostaje njegov dom

Reprezentativac Nemačke – Serž Gnabri ugovorio je nastavak saradnje sa prvakom Bundeslige – Bajern Minhenom.

Nakon dosta dugih pregovora, uprava „Bavaraca“ i 27-godišnji krilni napadač su potpisali novi ugovor u trajanju do 30. juna 2026. godine uz platu od 19 miliona eura po sezoni (bruto iznos).

 

„Razmišljao sam mnogo o tome šta želim kao igrač u narednih nekoliko godina i došao do zaključka – želim da ostanem u Bajernu i da ponovo osvajamo trofeje. Želim ponovo da doživim sjajne trenutke ovde, a ne negde drugde. Glad za velikim titulama ne nestaje“, rekao je Gnabri.

„Sa svojim spektakularnim stilom igre, Serž Gnabri je igrač zbog kojeg navijači dolaze na stadion. Srećni smo što smo mu produžili ugovor i drago nam je što ostaje važan deo našeg tima. Serž je u Minhen došao sa 22. godine i razvio se u fantastičnog fudbalera. Potrebni su nam vrhunski igrači poput njega da bismo postigli naše velike ciljeve“, dodao je tehnički direktor kluba – Oliver Kan.

Gnabri je do sada u dresu bavarskog giganta odigrao 171. utakmicu na kojima je postigao i 63 pogodaka uz čak 11 osvojenih trofeja tokom poslednjih četiri sezona.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje