subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Minhen ostaje njegov dom

Pregovori su zaista dugo trajali, ali su na kraju obe strane pronašle „zajednički jezik“ – Kingsli Koman i u narednim godinama nosiće dres nemačkog giganta – Bajern Minhena.

Francuski reprezentativac je sa upravom „Bavaraca“ parafirao novi ugovor sve do leta 2027. godine uz povećanje plate na 18 miliona eura po sezoni.

 

„Veoma sam srećan zbog novog ugovor, jer je Bajern jedan od najboljih klubova na svetu i znam da ovde mogu još mnogo toga uradim. U klubu sam od 2015, osećam se kao deo velike porodice. Ovde je sve savršeno. Moje najbolje fudbalske godine su ispred mene i drago mi je što ću ih provesti u Bajernu“, rekao je krilni napadač.

„Veoma smo srećni što je Kingsli Koman potpisao dugoročni ugovor sa Bajernom. Kingsli se pridružio Bajernu 2015. godine i sa nama se razvio u igrača svetske klase. Svojim golom u finalu Lige šampiona 2020. već je ušao u istoriju. Ostanak Kinslija je od velike važnosti za budućnost kluba“, dodao je sportski direktor kluba – Hasan Salihamidžić.

Koman je u minhenski klub stigao tokom leta 2015. godine (217 utakmica / 45 pogodaka) sa kojim je osvojio šest naslova prvaka Nemačke, tri nacionalna Kupa, pet trofeja u Superkupu Nemačke, jednu Ligu Šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo i Superkup Evrope.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje