subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mitrović razgovarao sa Savićem: Ne opraštam se od reprezentacije

Najbolji golman vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju, Branislav Mitrović, neće se oprostiti ovog leta od reprezentacije Srbije, pošto je dogovorio sa selektorom, Dejanom Savićem, da nastavi da brani za nacionalnu selekciju.

On je, gostujući u “Jutarnjem programu” Radio Televizije Vojvodine, istakao da je u četvrtak imao sastanak sa ekipom i posle razgovora sa selektorom dogovoreno je da nastavi reprezentativnu karijeru. Mitrović je ranije istakao da se ne oseća umornim i zasićem, a na ovaj način će pomoći Saviću sa smenom generacije, s obzirom da je ovo i definitivno bio poslednji turnir za Andriju Prlainovića, Filipa Filipovića, Duška i Gojka Pijetlovića, Milana Aleksića i Stefana Mitrovića.

– Daću vam jednu ekskluzivu, juče smo baš imali jedan sastanak sa ekipom i razgovarao sam sa selektorom i tako smo se dogovorili da se ja ipak neću oprostiti. Toliko mogu da vam kažem – rekao je Mitrović u jutarnjem programu RTV-a.

Mitrović je standardan na golu reprezentacije od 2013. godine i sa selekcijom Srbije je osvojio sve što se moglo osvojiti.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje