petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mladi napadač Šalkea, na pozajmici u Karlsrueu

Fabian Reese napadač drugog tima Šalkea koji se takmiči u Nemačkoj regionalnoj ligi grupa ,,zapad“ došao je na pozajmicu do kraja sezone u Karlsrue,člana druge Bundeslige.

Fabian Reese rođen je 1997.godine u Kilu, a svoju karijeru započinje u ekipi Holsten Kiel odakle kao veoma talentovan igrač prelazi u Šalke 04 u julu 2013-te godine. Nastupao za timove Šalkea do 17 i do 19 godina.U sezoni 2015/2016 za tim Šalke do 19 godina postigao je 14 golova i zabeležio 18 asistencija. Ove sezone prekomandovan u drugu ekipu Šalkea koja se takmiči u Regionalnoj ligi zapad, gde je na 9 utakmica postigao 3 gola i zabeležio 3 asistencije.

Za Nemačku reprezentaciju do 19 godina zabeležio je 5 nastupa uz 1 posignut gol, dok je za selekciju do 20 godina čiji je i dalje član takođe odigrao 5 utakmica.

Prilikom dolaska u Karlsrue, mladi Reese je izjavio: ,,Uveren sam da mogu da pomognem ekipi da ostvari svoje ciljeve. Za mene lično je dolazak u Karlsrue veoma važan korak u karijeri, nadam se da ću steći neophodno iskustvo igrajući za ovaj tim.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje