subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Derbi Njujorka pripao Metsima!

Prvi put ove sezone snage su odmerili New York Metsi i New York Yankeesi. Domaći Metsi su slavili 6:3. Ono što je takođe zanimljivo je to da je dug post od 25 godina prekinut, jer su obe ekipe poslednji put bile 1. u diviziji davne 1997. godine pre početka svojih međusobnih susreta, a to je slučaj i danas.

Startni bacači su bili, Tijuan Walker za Metse a Jordan Montgomery za Jenkise. Dobro udaranje obe ekipe na početku utakmice, a rezultat nakon 1.izmene je bio 4:2. Aaron Judge udara svoj 38.HR i tako se približava rekordu lige, a Rizzo potvrđuje takođe HR vodstvo od 2:0. Međutim u donjoj izmeni Marte uzvraća, te smanjuje na 2:1. Alonso RBI doublem izjednačuje na 2:2, da bi Escobar HR doveo Metse u vodstvo od 4:2.

U 3.izmeni Metsi povećavaju vodstvo na 5:2. Prvo Marte udara double, a onda lošom odbranom Marte poentira nakon greške. U 4. izmeni infield udarcem Le Mahieu smanjuje na 5:3. Poena nije bilo do 8.izmene kad je Jeff McNeil RBI singlom postavio konačan rezultat 6:3. Edwin Diaz je sigurno zatvorio utakmicu i time zabeležio 22. save u sezoni.

Noćas od 01:10 po našem vremenu je novi susret ovih rivala. Na brdo će Mad Max, koji će za protivnika imati Dominga Germana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje