Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Toronto Blue Jays – STL Cardinals H1 (-1,5) 1,75

1:6

Toronto je sinoć razmontirao Cardinalse 10:3, a u totalno sličnom scenariju zbog koga mi ovo igramo biće i noćas. Naime Cardinalsi će biti bez trojice najboljih igrača: Yadier Moline (hvatača), Nolan Arenada (treća baza) i Paul Goldschmidta (prva baza). Molina je najbolji hvatač lige, dok su Arenado i Paul najbolji udarači ekipe.

Što se tiče bacača, totalni egal. Za Toronto će bacati Kevin Gausman, dok će za goste bacati iskusni Adam Wainwright.

Toronto je ovde udarački mnogo moćniji, pa i ako Gausman zezne stvar verujemo u napad koji može u svakom trenutku dati 10+ poena svakom bacaču.

Naravno kladionica je primetila ove izostanke, pa je stavila veoma nisku kvotu na pobedu domaćina, te ćemo se mi prilagoditi ovakvom razvitku situacije i nadamo se naplatiti ovako dobar info.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.