petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Dominacija Ohtanija, Stromana i Kola. Efikasno u Bostonu i Sent Luisu!

Na otvaranju sezonu sigurni su bili favoriti za osvajanje Američke konferencije Njujork Jenkisi. Oni su pobedili Divove 5:0, a sigurnih 6 izmena bez primljenog poena bio je Gerritt Cole uz 11strikeout-a. Aaron Judge je udario svoj prvi homer.

Čikago Kabsi su bili sigurni na svom terenu. Savladan je Milvoki 4:0, a vrhunsku dominaciju na brdu imao je Marcus Stroman (6 izmena,8 strikeouta i samo 3 dozvoljena udarca). Na palici je najbolji bio debitant u novom dresu Dansby Swanson sa 3 udarca.

Ohtani nastavlja tamo gde je stao. Posle sjajnog performansa i tutule na WBSC sa Japanom, odbacao je 6 vrhunskih izmena protiv Oaklanda. Ipak njegova ekipa ništa nije mogla da udari, pa su u završnici meča poklekli, doživevši poraz 2:1.

Navijači Bostona mogli su da uživaju u jednom veoma efikasnom i zanimljivom meču. Iako su doživeli poraz 9:10, viđen je dobar bejzbol. Rutchman je eksplodirao kod gostiju sa 5od5 na palici, uz jedan homer. Boston je bio na pragu da preokrene, posle deficita od 6 poena, ali je odbrana Baltimora u poslednjoj izmeni bila na visini zadatka.

U Sent Luisu je bilo mnogo preokreta. Toronto je vodio sa 3:0,7:6 i 8:7 ali je su se Kardinalsi uvek nekako vraćali u život. Ključni udarci Springer i Guerera u 9.izmeni obezbedili su ipak pobedu Torontu od 10:9. Springer je imao 5 udaraca, a Bichette 4, dok je kod domaćih najbolji bio Donovan sa 3 udarca!


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje