četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Istorijsko veče za Puholsa u Los Anđelesu!

Jedna sasvim nebitna utakmica odigrana je u Los Angelesu, između domaćih Dodgersa i Cardinalsa. Naime obe ekipe su obezbedile play off i rasterećeno će odigrati preostalih 11 utakmica.

Ono što je ipak bilo u prvom planu jeste veteran Cardinalsa, Albert Pujols koji je pre ove utakmice bio na koti 698.HR i trebalo mu je samo 2 do veličanstvenih 700 u karijeri. Pune tribine i negde oko 60000 ljudi je upravo došlo samo zbog njega, da prisustvuju istoriji.

U 3.izmeni udara home run i dostiže do 699. Da ovo veče jeste specijalno, dokazala je već sledeća izmena kad Pujols udara novi home run i tako dolazi od veličanstsvenih 700 u svojih karijeri. Trenutno se nalazi na 4.mestu večne liste, a za najboljim svih vremene Barry Bondsom zaostaje 62HR, što verovatno nije dostižno.

U svečanoj loži bio je njegov otac, kao i veliki prijatelj Andre Beltre, kojeg je prvog pozdravio nakon 700.HR. Iako su Cardinalsi bili gostujuća ekipa, svi znamo koliko je cenjen Albert, te je dobio ovacije od prepunog stadiona.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje