četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: U Američkoj ligi poznati učesnici play off-a, u Nacionalnoj se čeka preostalo mesto!

MLB regularna sezone se bliži kraju, a ostalo je još da svaka ekipa odigra 6 utakmica. U Američkoj konferenciji gotovo je sve rešeno što se tiče play off učesnika. Ukoliko Tampa Bay večeras savlada Houston i definitivno će biti 6. učesnik doigravanja. Ipak i ako se to ne desi, ukoliko Baltimor izgubi večeras ta pobeda im neće biti potrebna.

Houston Astrosi su šampioni Američke konferencije i čekaće pobednika Wild Card utakmice. New York Yankees-i su iza njih, a još su mesto u doigravanju obezbedili Clevelend Indiansi, Toronto Blue Jays i Seattle Marinersi.

Što se tiče Nacionalne konferencije, Los Angeles Dodgersi su šampioni. Veliku borbu za 2.mesto i prvaka istočne divizije boriće se New York Metsi i Atlanta Braves-i koji imaju u naredna tri dana međusobne mečeve. Svoje mesto su obezbedili Sant Louis Cardinalsi, a na korak su i San Diego Padresi. Veliku borbu za preostalo mesto biće između Philadelphie Phillies i Milwaukee Brewers-a. Oni su izjednačeni na skoru 83-73. Milvoki će imati nešto lakši raspored jer će igrati protiv fenjeraša Majamija (3meča) i Arizone (3 meča). Phila će imati ne tako težak posao protiv ekipe iz prestonice Nationalsa, ali će za kraj imati tromeč sa šampionom Američke konferencije, Hjustonom.

Ovako za sada izgleda slika play off-a, ukoliko bi večeras počelo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje