četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Ko to propušta start sezone?!

Start nove MLB sezone je samo 24h od nas, a neka bitna imena propustiće sutrašni dan:

Joey Votto (Reds) – Voto je imao operaciju leđa i upravo se oporavlja od nje. U petak će biti sa minor timom Lousville, i kaže da će se pridružiti Redsima kad bude bio spreman.

Juan Soto i Joe Musgrove (Padres) – Soto je upitan za opening day, zbgo istegnušća mišića. Musgrove je slomio nožni prst, ali je oporavak pri kraju pa će se kako kaže u subotu pridružiti ekipi.

Seyia Suzuki (Cubs) – Suzuki je imao problema sa zadnjom ložom. On je trenutno na oporavku i definitivno će propustiti opening day. Kako izjavljuje menadžer David Ross u ponedejak će imati udarački trening, a moguć povratak na teren očekuje se krajem aprila.

Luis Severino i Carlos Rodon (Yankees) – Severino je imao problem sa istegnutom ložom na disable listi je. Rodon iako je bacao u ponedeljak 30 pitcheva, još uvek nije spreman za početak sezone.

Rhys Hoskins i Bryce Harper (Phillies) – Hoskins definitivno propušta celu sezonu zbog povrede zgloba. Harper je u novembru bio na operaciju Tommy John, a njegov povratak se očekuje pre All star pauze, u Julu.

Jazz Grishom Jr. (Marlins) – Nakon propuštene poslednje dve utakmice na spring trainingu, Jazz i dalje ima problem sa desnim ramenom. Tako da njega sutra neće biti u startnoj postavi.

Edwin Diaz (Metsi) – Kao što znamo povreda na WBSC će ga odvojiti van tenera verovatno do kraja sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje