subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Padresi trejdovali sa Natsima,stigao najavljeni superstar!

Pre samo par sati obavljen je trejd San Diego Padresa i Washington Nationalsa. Ovim trejdom Padresi će biti jedni od favorita za osvajanje World Seriesa.

Padresi dobijaju: OF Juan Soto, 1B Josh Bell
Nationalsi dobijaju: SS C.J. Abrams, LHP MacKenzie Gore, 1B Luke Voit, OF Robert Hassell III (Padres’ No. 1 prospect/No. 21 overall), OF James Wood (Padres’ No. 3/No. 88 overall), RHP Jarlin Susana (Padres’ No. 14).

Nationalsi ionako igraju veoma loše ove sezone i ubedljivo su poslednji u konferenciji, sa odlaskom Sota i Bella biće još upola slabiji! Oni dobijaju veterana Voigta na prvoj bazi, dva prospecta, SS C.J.Abrams i SP Mackenzie Gore, kao i 3 nižerazredna igrača.

Šta reći za Padrese, dolaskom Sota i Bella biće još jači. Borba za play off i mesto u istom je sad totalna realnost, a ni mašta o osvajanju lige nije daleko. Soto je nedavno odbio jaku ponudu bivšeg kluba i nije se video izlaz, osim trejda. U paketu sa njim dolazi Josh Bell, još jedan veoma dobar igrač. Tatis se oporavlja sa par dana, tako da bi do sredine avgusta trebali gledati ovaj trojac na delu.


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje