petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlozi iz MLB (03.avgust)

Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Tampa bay Rays – Toronto Blue Jays 7,5+ 2,03

Dve ekipe u vrhu, sa jednim razlogom jer imaju jako dobar napad. Tampa je pojačana Jose Sirijem koji je došao trejdom iz Hjustona i zauzeće mesto CF već noćas. Što se tiče bacača, Rasmusmen protiv Gausmana nije uopšte loš bacački duel. Međutim ne mogu igrati nikako drugačije kad su Guerrero i Bishete u tako dobroj formi za Toronto i imaju 12 utakmica zaredom u kojima su imali udarac. Biće teško ali verujem da mogu probiti ovu granicu.

1:3

San Francisco Giants – LA Dodgers 2 1,70

Dodgersi apsolutni favoriti u ovom ali i u svakom meču u sezoni. Anderson koji će bacati za Dodgerse ima čak 11 pobeda u sezoni, a samo 1 poraz. Za Giantse će bacati prosečni Alex Wood, koji već ima 2 poraza od Dodgersa u 2 starta. Dodgersi sjajnu udaraju i ne treba sumnjati na družinu Muki Betsa.

5:9


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje