subota, 09. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

MLB: Poznati polufinalni parovi konferencija!

U Američkoj i Nacionalnoj ligi prethodnog vikenda igrani su mečeve 1.runde a bolji iz tromeča bi se plasirao u polufinale.

U Američkoj ligi Sijetl je opet sve iznenadio pobedivši Toronto 2-0. U prvom meču Manoah je sjajno bacao nedozvolivši nijedan poen, dok je Sijetl postigao 4 i slavio 4:0. U drugom meču punom preokreta opet se bolje snašao gost pobedivši 10:9 i tako izbegao eventualni 3.meč.

Drugi meč u američkoj ligi bio je između Klivlenda i Tampe. Domaći su sjajnim bacanjem Biebera i Klubera dozvolili samo jedan poen gostima iz Tampe u dvomeču (2:1,1:0) i tako ih eliminisali.

U Nacionalnoj ligi Fila je sa 2-0 izbacila Cardinalse. Iako su Cardinalsi vodili 2:0 do 9.izmene, Fila okreće sa vezanih 6 poena. Cardinalsi samo smanjuju u njihovoj polu izmeni i postavljaju konačnih 6:3. U drugom meču dominacija Arona Nole i Fila sa 2:0 slavi i prolazi u polufinale Nacionalne konferencije.

Daleko zanimljiviji okršaj viđen je u Njujorku gde su igrali Metsi i Padresi. Japanac Yu Darvish je bio dominantan u 1.meču, te je njegova ekipa slavila 7:1 i tako povela sa 1-0 u seriji. Drugi meč je pripao Metsima, a De Grom je svojom bacačkom klinikom zaustavio Padrese i slavio sa 7:3. Nerešenim rezultatom moralo se igrati majstorica. Musgrove dominira 7 izmena, a Metsi nemoćni da udare nešto gube 6:0 i tako bivaju eliminisani.

Parovi polufinala su sledeći:

  • AL: Houston Astros-Seattle Mariners i New York Yankees-Clevelend Guardians
  • NL: Atlanta Braves-Philadelphia Phillies i Los Angeles Dodgers-San Diego Padres

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje