petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB Predlog za klađenje – 09.09.2020.

Noćas od 03:45 u okviru MLB lige sastaće se San Francisko Giants (21-21) i Seattle Mariners (19-22). Ovo je njihov prvi duel ove sezone, a igraće samo 2 meča, a još 2 za 7 dana.

Starter za Giantse biće Logan Webb (2-3,4.71). Dve pobede i tri poraza ove sezone, a ovo će biti njegov 10.start. Imao je samo 1 kvalitetan start, ostale je uvek primao 2-4 poena. Nije mnogo ni bacao, osim tih 7 izmena u kvalitetnom startu ostalih 8 startova nijednom nije prebacio preko 5 izmena.

Starter za goste iz Sijetla biće Ljay Newsome (0-0,2.57). Ovo je njegov 3. start u debitanskoj sezoni u MLB. Samo 7 izmena je izbacao u dve utakmce (4 i 3 izmene). Primio je po poen u tim mečevima a oba su bila homeranovi.

Što se tiče bacača, ovo su bacači srednje ako ne i najniže klase u MLB. Ako bude kako statistika kaže ova dva bacača neće moći dugo opstati na brdu, te će rezervre morati sigurno 3+ izmena bacati. S druge strane palica obe ekipe radi vrlo dobro. Giantsi pogotovo kući dobro igraju, a pominjali smo skraćenu desnu stranu terena. Ako se malo jače udari može lako završiti u HR što na ostalim terenima to ne bi bio slučaj. Mnogo levorukih udarača imaju obe ekipe što znači da će to biti velika prednost nad bacačima. Držaćemo se i dobre forme timove, domaći imaju 3 pobede zaredom dok gosti imaju 6.

Predlog za ovaj meč su poeni 8,5+. Kvota je 1.85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje