četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Šampion ispao, slavlje u San Diegu!

Ovogodišnje prvenstvo je pokazalo da favorita nema i da baš svako može da bude pobeđen. Fila je i definitivno eliminisala šampiona iz prošle godine Atlantu, dok su Dodgersi doživeli debakl u San Diego.

Atlanta je ove godine igrala promenljivo i realno nije zaslužila ništa drugo osim da ispadne vrlo brzo. Fila ih tako reći nakantala u četiri meča, a pogotovo u poslednja dva meča kad su ih razneli 9:1 i 8:3. Naravno zasluge Noli i Suarezu za sjajan pičing, ali i moćnom napadu koji je ostao zdrav posle 162 utakmice. Pogotovo treba napomenuti Scotta, rukija u dresu File koji je izneo dosta toga na svojim leđima u odbrani. Harper, Hoskins su bili na visini zadatka na palici.

Dodgersi su ispali vrlo rano od Padresa, ukupnim rezultatom 3:1. Mečevi su bili veoma neizvesni, svaki poen je odlučivao. U poslednjom meču Musgrove opet dobro baca, ali su Padresi gubili 3:0 do 7.izmene. Onda verovatno najbolja izmena u sezoni, preokret i pobeda od 5:3. Soto je bio sjajan dokazavši svima da je najbolja palica lige.

Za šampiona Nacionalne lige na kraju boriće se dva autsajdera: Philadelphia Phillies-San Diego Padres. Prvi meč je na programu u sredu od 02h posle ponoći po našem vremenu.

U Američkoj ligi Hjuston je više nego lako izbacio Sijetl 3:0 u seriji. Noćas od 01h u odlučujem meču Yankeesi će dočekati Guardianse, i tako ćemo saznati drugog finalstu Američke lige.

Uživajte u sjajnoj 7.izmeni Padresa!


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje